Dom zdravlja Medigroup Kalenić

Dom zdravlja MediGroup Kalenić nalazi se na adresi Makenzijeva 57, na Vračaru, u samom centru Beograda. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Kalenić korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O domu zdravlja Kalenić

Dom zdravlja Kalenić otvoren je 2016. godine kao deo MediGroup-a, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Makenzijeva 57, u samom centru grada na površini od 670 m2.

Sa lokacijom u samom centru Beograda, u blizini Hrama Svetog Save i trga Slavija, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane centralnih gradskih opština. Stanovnici Vračara i svi zaposleni u firmama u centru grada, imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Kalenić motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme doma zdravlja MediGroup Kalenić je radnim danima 07h do 21h, subotom od 08 do 17h, nedelja je neradna.

Usluge u domu zdravlja Kalenić

Privatni dom zdravlja Kalenić pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti: opšta medicina, polivalentna patronaža, interna medicina, kardiologija, endokrinologija, dermatologija, fizikalna medicina, stomatologija, ginekologija, medicina rada, ORL, psihologija, neurologija, psihijatrija, oftalmologija, radiologija (UZ dijagnostika i RTG dijagnostika), pedijatrija, laboratorijsika dijagnostika. 

Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i ostalom vrhunskom opremom.

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Do doma zdravlja Kalenić se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja - trolejbusi 19, 21, 22, 29 i autobusa 83 i E1. U blizini su stanice tramvaja 2, 9, 10, 14 i autobusa 30, 31, 36, 39, 42, 47, 48, 78 na Slaviji. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom u blizini se nalazi parking na Slaviji i Parking Servis Garaža u Baba Višnjinoj ulici.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Derma care Ada