Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Jedro nalazi se na Novom Beogradu u ulici Jurija Gagarina 14. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Jedro korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O Domu zdravlja Jedro

Dom zdravlja Jedro u 2013. godini postaje deo MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Jurija Gagarina 14, na Novom Beogradu. Prostire se na 1300 m2 i poseduje 25 savremeno opremljenih ordinacija. Pacijentima su na raspolaganju terenska služba i sanitetski prevoz u zemlji i inostranstvu. 

Dom zdravlja Jedro odlikuje posvećenost u kreiranju namenskih medicinskih usluga za potrebe zaposlenih sa dugim radnim vremenom, profesionalnih i amaterskih sportista različitih uzrasta, osoba na delikatnim radnim pozicijama. 

Zaposleni u Domu zdravlja Jedro su ponosni na saradnju sa velikim brojem domaćih i inostranih kompanijama, i kreiranje paketa usluga koji zadovoljavaju specifične potrebe njihovih radnika.

Sa lokacijom na Novom Beogradu, u blizini Delta City-a, Savskog nasipa, bulevara Jurija Gargarina, Crvene Armije, ulica Omladinskih Brigada i Gandijeve, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novobeogradskih blokova 45, 70, 64, 67... Stanovnici i svi zaposleni u firmama na Novom Beogradu i Surčinu imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog Doma zdravlja Jedro motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Jedro je radnim danima od 07 do 21h, subotom od 08 do 17h, dok je nedelja neradna.

Usluge u domu zdravlja Jedro

U domu zdravlja MediGroup Jedro možete obaviti preglede iz sledećih medicinskih specijalnosti: opšta medicina, interna medicina, kardiologija, pedijatrija, ginekologija, urologija, hirurgija, oftalmologija, ORL, radiologija, dermatologija, neurologija, psihijatrija, psihologija, fizikalna medicina, laboratorija, dijagnostika, medicina rada i stomatologija.

Posebno ističemo odeljenje Pedijatrije koje omogućava stručno praćenje i medicinski tretman dece i adolescenta sa uobičajenim ili kompleksnim medicinskim problemima.

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Do doma zdravlja Jedro se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja - tramvaji 7, 9, 11, 13 i autobusa 89, 95, E1, E5 i E6. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom u blizini se nalazi parking prostor naselja Belvil i tržnog centra Delta City.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Derma care Ada