Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dr Ristić Pariske komune nalazi se na Novom Beogradu u ulici Pariske komune 26. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O Domu zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dr Ristić Pariske komune otvoren je 2015. godine kao deo MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Pariske komune 26, na Novom Beogradu, prostire se na površini od 2000 m2. U sastavu Doma zdravlja "Dr Ristić" se, uz laboratoriju, rentgen kabinet i kabinet fizikalne medicine i terapije nalazi i 30 ordinacija u kojima usluge specijalističkih pregleda uz pomoć dijagnostičkih aparata najnovije generacije pruža visokokvalifikovano medicinsko osoblje.

Sa lokacijom na Novom Beogradu, u blizini Studentskog Grada, Tošinog bunara, ulice Džona Kenedija i bulevara Maršala Tolbuhina, ovaj dom zdravlja je idealan za sve građane Novog Beograda, Zemuna, Bežanije i Batajnice. Stanovnici i svi zaposleni u firmama na Novom Beogradu i Zemunu imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje privatnog doma zdravlja Dr Ristić Pariske komune motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Dr Ristić Pariske komune je od 08h do 21h radnim danima, a subotom od 08 do 20h, dok je nedelja neradna.

Usluge u domu zdravlja

U domu zdravlja MediGroup Dr Ristić Pariske komune možete obaviti preglede iz sledećih medicinskih specijalnosti: Opšta Praksa, Inerna medicina, Kardiologija, Gastroenterologija, Endokrinologija, Reumatologija, Oftalmologija, Neurologija, Fizijatrija, Pedijatrija, Stomatologija, ORL, Dermatologija, Pulmologija, Ginekologija, Hirurgija, Neurologija, Radiologija, Urologija, Ortopedija, Psihologija, Laboratorijska dijagnostika.

Informacije i zakazivanje pregleda

Izdvajamo

U Domu zdravlja Dr Ristić Pariske komune sprovodi se dijagnostika i tretman poremećaja spavanja - noćni EEG.

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune poseduje savremeni uredjaj za određivanje gustine koštane mase kao i stručnjake iz oblasti endokrinologije, reumatologije i fizikalne medicine koji sprovode dijagnostiku pacijenata u cilju prevencije i kontrole osteoporoze. 

Pacijentima su dostupne i usluge iz oblasti homeopatskog lečenja.

Centar za lečenje hroničnih rana

U Domu zdravlja Dr Ristić Pariske komune se primenjuje multidisciplinarni pristup u lečenju pacijenata sa hroničnim ranama.

Više informacija

Lokacija

Do doma zdravlja Dr Ristić Pariske Komune se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja - autobusi 18 i 78. U neposrednoj blizini se nalazi stajalište autobusa 45 u ulici Tošin bunar, stanica autobusa 72, 75, 76, 77 i 82 u Studentkoj ulici, stanica autobusa 81, 607, 612, 613, 711 u ulici Sremskih odreda. U blizini doma zdravlja se nalazi i železnička stanica Tošin bunar.

Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom obezbedjen je parking prostor koji se nalazi iza zgrade doma zdravlja.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvijetković

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna bolnica za dermatovenerologiju Ioanna