Nazad

Dr Tijana Boljević

SPECIJALISTA DERMATOVENEROLOGIJE

Obrazovanje:

- Specijalističke studije iz oblasti dermatovenerologije obavila je na Klinici za kožne i polne bolesti Medicinskog fakulteta Vojnomedicinske akademije u Beogradu.
- Osnovne studije doktorka je završila na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, dok je godinu dana osnovnih studija provela na Mecicinskom fakultetu La Sapienza pri Univerzitetu u Rimu.

Radno Iskustvo:

- Karijeru je počela 2015. godine kao lekar volonter na Klinici za dermatovenerologiju pri Kliničkom centru Srbije.
- Potom se naredne godine kao lekar opšte medicine zaposlila u Ordinaciji za kožne i polne bolesti "prof. Karadaglić".
- Paralelno sa navedenim zaposlenjem bila je i specijalizant pri Klinici za kožne i polne bolesti Vojno medicinske akademije (VMA), gde je bila zadužena za prijem i otpust pacijenata, planiranje lečenja i sprovođenje terapije, ambulantni rad, dermoskopiju, fototerapiju, biopsiju i eksciziju.

Reference / Stručni radovi / Članstva:

- Članica je Udruženja dermatovenerologa Srbije, Evropske Akademije za dermatovenerologiju, Internacionlano društva za dermoskopiju, Asocijacije Srpske kozmetske i estetske dermatologije, kao i Udruženja interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije.
- Učestvovala je na brojnim međunarodnim kongresima iz oblasti dermatovenerologije i estetske medicine, a pohađala je i više kurseva među kojima je kurs praktične dermoskopije.
- Posebno se interesuje za oblast dermatohirurgije (biopsija i ekscizija promena), digitalnu dermoskopiju (FotoFinder), akne, kao i rozaceu i psorijazu.

Lekara možete
pronaći u

Informacije i zakazivanje