Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem Jevremova

Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem Jevremova nastala je 1990. godine u Beogradu. Danas Jevremova iza sebe ima 25 godina postojanja, 10.000 pregleda godišnje, i više od 4500 dece rođene iz postupaka vantelesne oplodnje.

O specijalnoj bolnici Jevremova

Specijalna ginekološka bolnica sa porodilištem Jevremova, vodeća bolnica u oblasti vantelesne oplodnje od 2013. godine, posluje u okviru MediGroup-a - najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu.

Tim stručnjaka specijalne ginekološke bolnice Jevremova je posvećen lečenju steriliteta, a centar za reproduktivnu medicinu oformljen je da obavlja sveobuhvatno ispitivanje i lečenje neplodnosti, primenjujući najsavremenije metode u postupcima vantelesne oplodnje. Pored vantelesne oplodnje, lekari u Jevremovoj su lideri i u srodnim oblastima ginekologije i akušerstva, genetskog ispitivanja nasledne osnove, dijagnostike, operativnog lečenja minimalno invazivnim hirurškim tehnikama svih promena u maloj karlici.

Od 2011. godine u okviru Specijalne ginekološke bolnice Jevremova nalazi se i porodilište. 

Nega pacijenata u Specijalnoj bolnici Jevremova podignuta je na viši nivo uvođenjem ISO 9001:2008 standarda. Jevremova je prva ginekološka bolnica u Srbiji sa sertifikatom za domen rada Ginekologija i akušerstvo, porodilište sa postnatalnom negom, za lečenje steriliteta i vantelesnu oplodnju. 

Sajt specijalne bolnice Jevremova

Informacije i zakazivanje pregleda

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Medigroup Bulevar

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Dijagnostički Centar Slavija MediGroup