Dom zdravlja MediGroup Bulevar

Dom zdravlja MediGroup Bulevar nalazi se u Bulevaru Kralja Aleksandra broj 294, širem centru Beograda. Zahvaljujući vrhunskim stručnjacima i najsavremenijoj opremi privatni dom zdravlja Bulevar korisnicima pruža najkvalitetnije usluge iz različitih medicinskih specijalnosti.

O domu zdravlja MediGroup Bulevar

Privatni dom zdravlja Bulevar je otvoren u martu 2015. godine kao deo MediGroup-a, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu. Nalazi se na adresi Bulevar kralja Aleksandra 294, u širem centru Beograda grada. Na površini od 840 m2, sadrži 14 specijalističkih ordinacija opremljenih najsavremenijom medicinskom opremom. U okviru doma zdravlja nalazi se i MediLab laboratorija u kojoj se brzo i bez čekanja mogu obaviti sve laboratorijske analize.

Sa lokacijom u čuvenom beogradsom Bulevaru, na potezu izmedju pijaca Djeram i Cvetko, u blizini raskrsnice sa Batutovom, ovaj dom zdravlja je idealan za sve gradjane Zvezdare, Vračara i ostalih centralnih gradskih opština. Stanovnici Liona, Konjarnika, naselja na Gročanskom putu, Severnog i Južnog Bulevara i mnogih drugih krajeva imaju mogućnost da svoje medicinske potrebe zadovolje na pouzdan, brz i kvalitetan način.

Lekari i medicinsko osoblje u Domu zdravlja Bulevar motivisani su da pruže uslugu kakvu gradjani zaslužuju - posvećenu, srdačnu, maksimalno stručnu i profesionalnu u svakom pogledu.

Radno vreme MediGroup doma zdravlja Bulevar je radnim danima od 07 do 21h, subotom od 08 do 17h, nedelja je neradna.

Usluge u domu zdravlja Bulevar

Dom zdravlja Bulevar pruža sve usluge iz primarne zdravstvene zaštite što uključuje više od 20 specijalnosti: opšta medicina, interna medicina, kardiologija, pedijatrija, ginekologija, psihologija, ORL, dermatologija, psihijatrija, fizikalna medicina, laboratorija, dijagnostika, medicina rada, stomatologija, oftalmologija, hirurgija, ultrazvučna radiologija, neurologija, polivalentna patronaža, kućne posete, transport pacijenata.

Sve ordinacije su opremljene najnovijom dijagnostičkom i svom ostalom vrhunskom opremom.

Informacije i zakazivanje pregleda

Lokacija

Do doma zdravlja Bulevar se može stići linijama javnog gradskog prevoza čije se stanice nalaze ispred samog doma zdravlja - tramvaji 5, 6, 7, 14 i autobusa 79. Za pacijente koji dolaze sopstvenim automobilom ispred doma zdravlja postoji parking prostor.

MediGroup bolnice i domovi zdravlja

Opšta bolnica MediGroup

Dom zdravlja MediGroup Jedro

Dom zdravlja Dr Ristić Pariske komune

Dom zdravlja Medigroup Dorćol

Dom zdravlja MediGroup Kalenić

Dom zdravlja Dr Ristić Narodnih heroja

Dom zdravlja Dr Ristić Banovo Brdo

Dom zdravlja MediGroup Dr Cvjetković

Specijalna bolnica za oftalmologiju Miloš Klinika

Specijalna ginekološka bolnica Jevremova

Derma care Ada