MediGroup preporuka za prolećni period

Proverite svoje zdravlje uz posebno kreirane laboratorijske panele sa odabranim analizama za proveru hormonskog statusa. Hormoni su naše vitalne hemikalije i imaju jednu od glavnih uloga kada su u pitanju svakodnevne telesne funkcije. Iskoristite 20% popusta na redovne cene laboratorijskih paketa analiza:

 

Hormonski panel za žene

Posebno kreiran paket laboratorijskih analiza (FSH, LH, Estradiol, Testosteron, Prolaktin, Progesteron) za proveru statusa hormona, značajnih za reproduktivno zdravlje, kao i za celokupno zdravlje žene.

 

Hormonski panel za muškarce

Paket laboratorijskih analiza osmišljen za proveru hormonskog balansa u vašem organizmu značajan za dobru mentalnu i fizičku formu (Testosteron, PSA, Free PSA, Free PSA/PSA, FT4, TSH).
 

Panel štitasta žlezda i lipidni status

Lipidni status masnoće odnosi se na mjerenje i analizu nivoa lipida u krvi, kao što su holesterol i trigliceridi, koji su važni pokazatelji zdravlja srca i krvnih sudova. Visok nivo lipida može biti faktor rizika za srčane bolesti i dijabetes.

Hormoni štitaste žlezde regulišu mnoge biohemijske procese u našem organizmu. Utiču na rad kardiovaskularnog sistema, rad metabolizma, brzinu sagorevanja kalorija, a često i na promene raspoloženja. S toga je provera koncentracije tiroidnih hormona u krvi podjednako značajna.

Ovaj panel sa grupom odbranih analiza (Glukoza, Holesterol, HDL-holesterol, LDL-holesterol, Lipidni status – faktor rizika, Index ateroskleroze, FT4, TSH, TPO At) je preporuka za žene i za muškarce.

Promotivni period traje do 11. aprila i važi u svim Konzilijum i MediGroup laboratorijama.