Fizikalna medicina Beograd

Služba fizikalna medicine i rehabilitacije se bavi lečenjem i rehabilitacijom pacijentata sa različitim oštećenjima koštano-zglobno-mišićno-nervnog sistema.

Fizikalni pregled obavlja lekar specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije gde se stiče uvid u stanje lokomotornog aparata kao i opšte stanje pacijenta. Nakon utvrđivanja stanja pacijenta i postavljanja dijagnoze pravi se individualni plan lečenja i rehabilitacije pacijenta, poštujući zdravstvene protokole i medicinske preporuke. Pored medikalmentne terapije (to su najčešće antireumatici, analgetici, mišićni relaksansi, kortikosteoridi, suplementi), lečenje se nastavlja u velikom procentu fizikalnim agensima - procedurama i kineziterapijom.

Zakažite pregled fizijatra u vama najbližem MediGroup domu zdravlja i oslobodite se bolova, pouzdano i bez čekanja.

Pregledi i fizikalna terapija u vašem domu

Preglede specijaliste fizikalne medicine i rehabilitacije, nastavak lečenja nakon otpusta iz bolnice, kinezi terapiju i druge usluge je moguće obaviti i u vašem domu.

MediGroup medicinski tim vam je na raspolaganju za kućne posete radnim danima i vikendom od 08:00 do 18:00h.

Informacije i zakazivanje

*

obavezna polja

Informacije i zakazivanje

Izaberite na koji način želite da odgovorimo na vaš upit:

Check here to indicate that you have read and agree to the terms presented in the MediGroup Data Use Policy. MediGroup will use personal information solely for the purpose of processing this request. Information may be forwarded to companies within the MediGroup if necessary to process this request. *