Kućno lečenje i sanitetski transport

Služba Kućnog lečenja i sanitetskog transporta MediGroup zdravstvenog sistema omogućava korisnicima koji zbog svog opšteg stanja nisu u mogućnosti da lično dođu u medicinsku ustanovu, brzu i adekvatnu lekarsku pomoć. Služba Kućnog lečenja korisnicima obezbeđuje kućne posete lekara opšte prakse i specijalista, kao i mogućnost ultrazvučnih pregleda u kućnim usloviima, uzorkovanje krvi i pružanje usluge davanja terapije na terenu.

Služba Sanitetskog transporta korisnicima nudi siguran sanitetski prevoz, najsavremenijim sanitetskim vozilima u zemlji i regionu, kao i avionski transport pacijenata iz inostranstva. MediGroup poseduje višedecenijsko iskustvo u prevozu nepokretnih bolesnika, invalida, prevoz sanitetom prilikom otpusta iz bolnice, kao i prevoz pacijenata do banjskih lečilišta. U zavisnosti od prirode bolesti pacijenta ili na njegov zahtev, obezbeđuje se i medicinska pratnja pacijenata uz lekare određene specijalnosti, lekare opšte prakse ili medicinskih tehničara, ukoliko nije neophodna pratnja lekara.

Služba Kućnog lečenja i sanitetskog transporta MediGroup zdravstvenog sistema poseduje višedecenijsko iskustvo u organizaciji medicinskog obezbeđenja javnih skupova, muzičkih i sportskih događaja.