Dijagnostički pregledi dojki po promotivnim cenama u martu

Svaka osma žena u Srbiji i u svetu oboli od raka dojke, dok se gotovo četvrtini od njih dijagnostikuje rak dojke u odmaklom stadijumu. Statistika pokazuje izlečenje u više od 90% slučajeva ukoliko se bolest otkrije na vreme. Za očuvanje zdravlja, od presudne važnosti su redovni preventivni pregledi, a savremene dijagnostičke metode omogućavaju da se tokom pregleda prepoznaju najrazličitije promene u organizmu. Na taj način, moguće je pravovremeno otkrivanje stanja, što povoljno utiče na adekvatno određivanje terapije i uspešno izlečenje.

Zato smo omogućili da tokom marta meseca svaka žena može da brine o svom zdravlju i zakaže dijagnostičke preglede u MediGroup Dijagnostičkom Centru Slavija, po promotivnim cenama

  • Ultrazvučni pregled dojki 6.000 rsd  4.500 rsd
  • Digitalna mamografija 7.000 rsd  5.500 rds.
  • Promo paket  Ultrazvuk dojki i digitalna mamografija 11.000 rsd 9.000 rsd
  • Gratis palpatorni pregled uz digitalnu mamografiju ili ultrazvučni pregled

Zašto MediGroup Dijagnostički Centar Slavija?

Savremene dijagnostičke metode:

  • Najsavremeniji digitalni mamograf sa tomeosintezom kao zlatni standard za dijagnostiku dojke
  • Najmoderniji ultrazvučni aparati

 

Vrhunski stručnjaci specijalizovani za dijagnostiku oboljenja dojke:

U okviru Dijagnostičkog centra MediGroup Slavija otvoren je visoko specijalizovani Centar za dojku opremljen medicinskom opremom poslednje generacije, koja precizno otkriva rane promene na tkivu dojke. U Centru za dojku angažovani su stručnjaci iz oblasti dijagnostike dojke, a zahvaljujući njihovoj posvećenosti, stručnosti i iskustvu, kao najsavremenijoj tehnološkoj opremi, moguće je na jednom mestu obaviti kompletnu dijagnostiku oboljenja dojke: Ultrazvuk dojkenajsavremeniju Digitalnu mamografijuMR dojkibiopsiju dojke i onkološke konsultacije.

 

Kada se radi ultrazvuk, a kada mamografski pregled dojki?

U zavisnosti od toga da li ste nešto primetili na dojci, koliko imate godina, kakva vam je porodična anamneza, kada ste i da li ste rađali i da li ste dojili decu, da li ste pod nekom hormonskom terapijom – lekari će odlučiti koji pregled je za vas najbolje uraditi – ultrazvuk ili mamografiju.

  • Ultrazvuk je uglavnom preporuka za mlađe žene do 40. godine života
  • Mamografija je pregled koji je zlatni standard u ranom otkrivanju karcinoma dojke. To je jedina metoda koja može sa visokom sigurnošću da otkrije karcinom i promene koje nije moguće opipati, niti se vide na ultrazvuku i magnetnoj rezonanci. 

    Nakon mamografije i ultrazvuka, već ste na korak od dijagnoze i lekar vam može sa visokom sigurnošću reći da li se radi o dobroćudnoj ili nekoj suspektnoj zloćudnoj promeni. Imajući u vidu višestruku korist ranog okrivanja karcinoma dojke, važno je brinuti o svom zdravlju i na vreme doći na pregled.U trećoj epizodi serijala MediGroup preporuka dr Ivana Kostadinović, specijalista radiologije i dr Nataša Pujić Stanisavljev, specijalista radiologije govorile su dijagnostici i prevenciji raka dojke. Celu epizodu možete pogledati na linku u nastavku ili klikom OVDE.