• Opšta bolnica MediGroup - Vrhunska hirurgija

Vrhunska hirurgija

Visokostručan tim specijalista, oprema poslednje generacije i uspešna saradnja sa inostranim lekarima, Opštu bolnicu MediGroup čine jedinstvenom zdravstvenom ustanovom u Srbiji. Lekari Opšte bolnice MediGroup su u stanju da odgovore na sve zahteve i potrebe lečenja. Medicinski zahvati koji se rade u Opštoj bolnici svrstavaju se u domen najelitnije svetske hirurgije. U Opštoj bolnici MediGroup radi izvanredan tim stručnjaka iz različitih grana medicine, koji sarađuje sa priznatim lekarima i konsultantima iz inostranstva. Bolnica je opremljena savremenom i inovativnom aparaturom.

Opštu bolnicu MediGroup izdvaja i navigaciona hirurgija, koja predstavlja uvod u robotiku, ali i laparoskopske operacije sinusa koje rade ORL specijalisti. Sve zatvorene operacije zahtevaju pola dana do jedan dan ležanja u bolnici, a kad je reč o ortopediji, pacijenti se, zahvaljući minimalno invazivnoj intervenciji, puštaju kući posle tri do četiri dana. Odlično opremljena intenzivna nega uključuje i pet novih aparata za asistirano disanje koji je retkost na ovom podneblju. U MediGroup-u, u saradnji sa ekspertima iz Londona, rade se i operacije kojima se rešava problem naglašene gojaznosti.

U Opštoj bolnici MediGroup u toku je uvođenje green lasera koji se koristi kod benignih oboljenja prostate i radi se o potpuno zatvorenoj metodi lečenja, jedinstvenoj u Srbiji. Celokupna laparoskopska hirurgija je ono što razlikuje Opštu bolnicu MediGroup od drugih zdravstvenih ustanova. Zahvaljujući domaćim stručnjacima i prof. dr Đustu Pinjati, u Opštoj bolnici MediGroup se vrše retke operacije čak i u svetskim okvirima.