Ginekologija

Služba ginekologije i akušerstva MediGroup zdravstvene platforme, organizovana je da pruži savremenu preventivu, dijagnostiku i lečenje ginekoloških oboljenja konzervativnim i hirurškim putem kao i da pruži savremeno planiranje i vođenje fizioloških i patoloških trudnoća uz vaginalni ili porođaj carskim rezom.

U okviru ginekologije omogućeni su preventivni ginekološki, ultrazvučni i kolpoksopski pregledi uz citološku, laboratorijsku i mikrobiološku dijagnostiku. Pregledi se vrše u najsavremenije opremljenim ambulantama od strane vrhunskih ginekologa sa višegodišnjim iskustvom kao i vrhunskih konslutanata iz oblasti ginekologije i akušerstva.

Našim korisnicama na raspolaganju su i posebne palete ginekoloških usluga u okviru preventivnih programa osmišljeni da obezbede potpuno reproduktivno zdravlje.

Služba ginekologije MediGroup u Beogradu

Novi Beograd: Milutina Milankovića, Narodnih heroja 38, Jurija Gagarina 14, Pariske komune 26
Zemun: Rada Končara 36
Vračar: Makenzijeva 57
Zvezdara: Bulevar Kralja Aleksandra 294
Dorćol: Cara Dušana 58
Voždovac: Bulevar oslobođenja 321
Banovo brdo: Visoka 16

 

Informacije i zakazivanje

*

obavezna polja

Informacije i zakazivanje

Izaberite na koji način želite da odgovorimo na vaš upit:

Check here to indicate that you have read and agree to the terms presented in the MediGroup Data Use Policy. MediGroup will use personal information solely for the purpose of processing this request. Information may be forwarded to companies within the MediGroup if necessary to process this request. *