Pedijatrija

Pregled pedijatra + pregled specijaliste po izboru 5.000 dinara

Uz pedijatrijski pregled možete odabrati i jedan specijalistički pregled. Posetite oftalmologa, fizijatra ili stomatologa, te u skladu sa potrebama dece možete pratiti njihovo zdravstveno stanje, kao i pravilan rast i razvoj.

Promotivna cena važi do 30. septembra.

 

U Službi pedijatrije MediGroup se leče deca od rođenja do uzrasta od 18 godina, ali i odrasle osobe sa urođenim anomalijama i oboljenjima, kao i trudnice sa problemima u zdravlju ploda (fetalna medicina). U Službi pedijatrije se mogu lečiti deca sa oboljenjima iz svih oblasti dečje medicine: neonatologija, kardiologija, nefrologija, gastroenterologija, pulmologija, itd. Rad Službe pedijatrije je organizovan na nekoliko nivoa: Ambulanti deo, Odeljenje neonatologije, Stacionarni deo za lečenje dece svih uzrasta i Dijagnostika. Služba Pedijatrije je zajedno sa Službom dečje hirurgije pružaju sveobuhvatne usluge iz oblasti Dečje medicine.

O zdravlju dece u MediGroup zdravstvenom sistemu se brine vrhunski tim stalno zaposlenih lekara, brojni konsultanti (vrhunski stručnjaci iz oblasti dečje medicine), uključujući i eminentne profesore Medicinskog fakulteta, kao i tim iskusnih i posvećenih pedijatrijskih sestara.

Misija Skužbe pedijatrije Medigroup-a je da obezbedi najbolje lekare koje ima naša zemlja, da bude lider u modernoj medicini i da se svakom detetu pruži maksimalno kvalitetno lečenje. Posebno se insistira na stalnom unapređenju kvaliteta i uvođenju najmodernijih metoda dijagostike i lečenja. U slučajevima koje je nemoguće rešiti u okviru sistema, a takvih situacija u zdravstvu uvek ima, pronalazi se rešenje i van sistema MediGroup.