Pedijatrija

O zdravlju dece u MediGroup zdravstvenom sistemu se brine vrhunski tim stalno zaposlenih lekara specijalista pedijatrije, brojni konsultanti (vrhunski stručnjaci iz oblasti dečje medicine), uključujući i eminentne profesore Medicinskog fakulteta, kao i tim iskusnih i posvećenih pedijatrijskih sestara.U službi pedijatrije MediGroup mogu se lečiti deca sa oboljenjima iz svih oblasti dečje medicine: neonatologija, kardiologija, nefrologija, urologija, gastroenterologija, pulmologija…

 

Pregled pedijatra

Zakažite pregled lekara pedijatra u vama najbližem MediGroup domu zdravlja ili Opštoj bolnici MediGroup.
Pedijatrijski pregled obuhvata uzimanje anamneze, fizikalni pregled, tumačenje i analizu medicinske dokumentacije, postavljanje radne dijagnoze, predlog terapije, eventualno upućivanje na dodatne dijagnostičke i konsultantske preglede.

 

Dečija kardiologija

Tim lekara predvodi prof. dr Košutić, redovni profesor medicinskog fakulteta u Beogradu. Profesor Košutć je renomirani dečiji kardiolog, sa više od 35 godina iskustva u oblasti pedijtrijske kardiologije i sa više od 20.000 ultrazvučnih pregleda srca kod dece. Pregledi, dijagnostika i lečenje dece sa kardiološkim bolestima i urođenim srčanim manama:

  • Pregledi dečijeg kardiologa i ultrazvuk srca kod dece,
  • Pedijatrijska i neonatalna interventna kardiologija,
  • Fetalna ehokardiografija,
  • Šum na srcu kod novorođenšadi, odojčadi i dece,
  • Procena aritmija u dečijem uzrastu
  • Evaluacija kardio-vaskularnog sistema kod dece sportista

Pedijatrijski pregledi u vašem domu

Preglede lekara specijalista pedijatrije je moguće obaviti i u vašem domu. MediGroup medicinski tim vam je na raspolaganju za kućne posete radnim danima i vikendom od 08:00 do 18:00h.