Radiološka dijagnostika po specijalnoj ceni u Nišu

MediGroup preporuka – Zakažite MRI ili MSCT pregled radiološke dijagnostike u MediGroup Domu zdravlja Kalča u Nišu po specijalnoj ceni, sa 30% popusta za više od 40 radioloških pregleda.Tehnološki najsavremeniji uređaji danas u medicini omogućavaju ranu dijagnostiku, što je često krucijalno za otkrivanje promena u organizmu. Visokostručan i iskusan tim MediGroup radiologa uz opremu poslednje generacije brzo može da dijagnostikuje promene, te može isto tako efikasno da pristupi i lečenju ili pružanju drugih medicinskih usluga, po potrebi.

 

Magnetna rezonanca (MRI)

MediGroup Dom zdravlja poseduje najsavremenije uređaje za magnetnu rezonancu. U MediGroup zdravstvenom sistemu, brzo i bez čekanja, moguće je zakazati pregled.Pogledajte listu MRI preglede na koje do 15. marta ostvarujete popust od 30% na redovne cene:

 

Magnetna rezonanca (MRI) je neškodljiv dijagnostički aparat kojim se vrlo uspešno prikazuju morfološke izmenjene strukture mozga i kičmenog stuba, razni tumori, ciste i drugi patološki procesi u telu, povrede i promene u zglobovima, bolesti jetre, zuči, pankreasa , debelog i tankog creva, uzroci bola u karlici kod žena (miomi, endometrioza, ciste i tumorske  promene na jajnicima), promene u dojkama, promene u prostati…

 

Multislajsni skener (MSCT)

Pogledajte listu MSCT pregleda na koje do 15. marta ostvarujete popust od 30% na redovne cene:

 

Multislajsni skener (MSCT) je neinvazivna dijagnostička radiološka metoda daje veoma detaljne i precizne prikaze mekih tkiva, krvnih sudova i kostiju pregledanog dela tela (glave, vrata, grudnog koša, abdomena, karlice, gornjih i donjih ekstremiteta).Najčešće se kostisti za dijagnostikovanje obolenja urinarnog sistema, bolesti pluća, rano otkrivanje malih tumorskih promena, u gastroenterologiji za pregled tankog i debelog creva, u ranoj dijagnostici kardio-vaskularnih bolesti, neurologiji, ortopediji kao i urgentnim stanjima.

 

Saznajte više o dijagnostičkoj radiologiji

U osmoj epizodi serijala #MediGroupPreporuka razgovarali smo sa prof. dr Đorđijem Šaranovićem, specijalistom radiologije, subspecijalistom interventne radiologije i načelnikom odeljenja radiologije u Opštoj bolnici MediGroup, o radiologiji, metodama i tehnikama u dijagnostici.Epizoda je dostupna na platformama:

Spotify – LINK
Deezer – LINK
YouTube – LINK